HOE WERKEN WIJ?

 

De Financieel Inventariseur werkt alleen samen met gecertificeerde financiële adviseurs. Onder ander voor de regio’s Groot Amsterdam, Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht.

 

De uitkomsten van het inventarisatietraject en de rapportage wordt voor u ‘geborgd’ door uw financieel adviseur.

 

Voorafgaand ontvangt u de Dienstenwijzer van uw financieel adviseur of tussenpersoon. Maakt u de keuze voor een verdere uitwerking van de rapportage,

het ontwoekertraject, een hersteladvies en uitvoering van de aanbevelingen? Uw financieel adviseur of tussenpersoon kan u hierin verder begeleiden.

De Financieel Inventariseur onderstreept zijn onafhankelijkheid en bemiddelt voor u niet in financiële producten van banken en/of bij verzekeraars.

 

Voor een uitgebreide inventarisatie en rapportage hanteren wij een helder en vast tarief van € 295 (inclusief btw).

 

 

ALS CLAIM EXPERT

 

Overweegt u een beleggingsverzekering (wel of niet gekoppeld aan uw hypotheek) of een beleggingslijfrentepolis te ‘ontwoekeren’?

Dan neemt u rechtstreeks contact op met uw financieel adviseur of tussenpersoon.

 

 

Voor een uitgebreide inventarisatie verzamelt uw financieel adviseur of tussenpersoon alle informatie van de beleggingsverzekering zoals de jaaroverzichten, oude offertes, brochures en polisvoorwaarden. Wij informeren u en geven toelichting op de te volgen stappen voor een Claimprocedure.

 

 

 

VRAGEN?

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een inventarisatiegesprek en/of het ontwoekeren van uw beleggingsverzekering? Neemt u dan gerust telefonisch contact op met uw financieel adviseur of tussenpersoon.

 

JA CONTACT

 © 2016